onsdag 10. april 2019

Bosch hekksaks

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Batteridrevet hekksaks med teleskopstang UniversalHedgePole 18. Elektriske hageredskaper fra Bosch. En sunn og grønn hekk trenger regelmessig pleie og riktig klipping med passende hekksaks. Med lav vekt, gjennomsiktig håndbeskyttelse, multiposisjonshåndtak foran, 7W-motor og sagefunksjon. Riktig hekksaks for enhver hekk.


Lette og sterke – med Bosch hekksakser lykkes du med klippingen. Med de batteridrevne hagesaksene fra Bosch går arbeidet unna. De er lette, ergonomisk avbalansert og gir full bevegelsesfrihet fordi du slipper å være redd for å. Perfekt hekk i én operasjon: De nye 18-volts hekksaksene fra Bosch med innovativ Quick-Cut-teknologi. Hekkesaksen er lett å håndtere og du kan klippe hekken uten. TEST: Den nye batteridrevne hekksaksen fra Bosch er sterk, har et sverd på over en halvmeter og et batteri som går LENGE på én opplading.


Bosch har et komplett sortiment av batteridrevne hageredskaper som letter hagearbeidet og gjør det til en hyggelig opplevelse. Alltid gode priser på Hekksaks fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Bli klokere på hvilken type hekksaks som passer til dine behov. Les våre tester og veiledninger, slik at du kan få full oversikt over hekksakser.


Sjekk priser på bosch hekksaks. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp bosch hekksaks billig i nettbutikkene. Denne batteridrevne hekkesaksen har optimal balanse og lav vekt på bare 5kg for hekklipping uten anstrengelser.


Sentrale produktegenskaper Enkel håndtering: Lett hagesaks som er konstruert for redusert belastning på armer og rygg. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. LANG REKKEVIDDE: Når du skal klippe høye busker og trær nytter det ikke med vanlig hekksaks. Vi har testet lange varianter.


Søk etter bosch hekksaks på Kelkoo. Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri! Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen.


Helt uavhengig av stikkontakter og svært utholdende takket være. Hekksaks med gren-sag med ekstra lang rekkevidde - opp til fire meter. Saksen vinkles enkelt til 135°, og har fire forskjellige posisjoner.


Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg