tirsdag 2. juli 2019

Betongkutter

En ringsag som sammen med høyfrekvens omformer har en svært stor rekkevidde, den kutter 300mm i dybde. Høyfrekventhåndholdt betongsag med en kuttedybde på hele 165mm. Sagen er utstyrt med en innovativ høyfrekvensomformer som med automatisk deteksjon kan brukes.


Bensin og slitasje av blad og kommer i tillegg. Stihl TS 8er den største kappemaskinen i STIHLs sortiment. Standard-utrustet med vanntilkopling.

Vi tilbyr tvangsbladere, sparkelmixer, betongsag og mye mer. UCO leier ut utstyr for saging og kapping i betong, asfalt, leca, stein eller flis. Alle sagene er utstyrt med nødvendig sikkerhetsutstyr og er. Håndholdte kappemaskiner som kapper stål, betong, armeringsjern, asfalt, aluminium m. Produktene benyttes til arbeid innen anleggsbransjen, kommunal teknikk.


Meget sterk betongkutter for krevende jobber - 3mm bladdiameter - Stort gummibelagt D-håndtak og påmontert bøylehåndtak for optimalt. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Tilgjengelighet: Ikke på lager. Dette kan du leie hos oss i dag ved at du besøker våre nettsider eller tar kontakt med oss! Utleiesenteret har et stort sortiment av kuttverktøy til betong.


Med motorkappere fra Husqvarna blir det enkelt å kappe harde, tette materialer, effektivt og uten anstrengelser. Betongkutteren AS fra , Vest-Agder. Tobber benyttes ofte der man har behov for innheising av betong eller andre masser. Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner.


Kraftig 2x18V vinkelbormaskin med nøkkelchuck og to gir. Håndterer større bor og hulltakingsjobber opp til 159mm hullsag i treverk, og 118mm selvmatende bor i treverk. Caro Maskinservice AS driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Ålesund og Drammen. Vi er også tilgjengelig i hele Norge!


Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. BEHOLDNING OG MODELLER KAN AVVIKE FRA AVDELING TIL AVDELING! Stihl asfaltskjærer med føringsvogn til leie. Kan også brukes uten vogn. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.


Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere.

Finn de verktøyene du trenger for å utføre jobben. Riktig utstyr er halve jobben! Velger du Flexleie vil du til enhver tid ha tilgang til en moderne og oppdatert maskinpark.


Nærhet til markedet betyr kortere vei for. Vi selger både for bedrifter og for privatpersoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg