tirsdag 23. juli 2019

Bolter og skruer

Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Industrisalg lagerfører ca 15.


Vi har festemateriell til alle dine behov: skruer , muttere, bolter , skiver og nagler! Standard skruer , skiver og muttere.

Tingstad AS tilbyr sine kunder et rikholdig spekter av standardartikler vedrørende skruer , muttere og skiver i forskjellige. I denne kategorien finner du skruer , bolter , brikker, mutrer m. Ta en titt i menyen til venstre for å. Bjørn Sørensen AS er leverandør av mekaniske komponenter til industrien. Spesial eller standar etter tegning eller prøve. Zachariassen Jernvare AS har antakelig landets beste sortiment av skruer i butikken. Hos oss finner du de rare skruene - som tommeskruer, skruer til gamle tak- og.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Maskinskrue DIN i syrefast stål 3med sylinderhode med rett spor. Leveres med mutter DIN 934. Saksesplint DIN til låsing av bolter og strekkfisker. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv.


Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Arvid Nilsson er en virksomhet med en spennende fortid og en lovende fremtid. Vi bygger ikke bare på den. Vi sender ikke restordre til midlertidige adresser da vi ikke vet nøyaktig leveringstidspunkt og om kundene våre fortsatt vil. Det finnes forskjellige bolter som fester felger.


Skruer med innvendig sekskant. Det er altså bare noen skruer som fester felgene dine til hjulakselen. Nu kan du købe dine Bolte, sætskruer, gevindstænger og meget andet, lige når det passer dig. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke BestMarin. Spiker og skruer Hjem Bygg og maling Spiker og skruer.


Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Ved montering blir mange sammenføyninger skrudd sammen med skruer ( bolter ) og muttere.

Ulike skruer blir også brukt der det ikke trengs noe større moment i. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er. Mx 16–Mx mm) 1stk. Her kan du kjøpe nye i spreke farger og forskjellige. FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr.


Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere. Generelt om skruer : En skrue brukes når man vil ha en enkel og sterk sammenføyning, og når man vil unngå knirkende gulv.


I trekonstruksjoner er uttrekksverdiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg