onsdag 3. juli 2019

Viking terrengsko

Stort utvalg, kjøp din nye Terrengsko i dag! Sporty Terrengsko fra Salomon og Asics. Fri frakt over 50- Se utvalget her! Spesialister på Sportsutstyr. På vått berg er den ikke optimal.


Allround eller kun terreng?

Flere av terrengskoene på markedet i dag er allroundsko som også kan brukes på grus og asfalt, mens det finnes også mange rene terrengsko. Alltid fri frakt og fri retur - Kjøp nye Terrengsko i Norges største sportsbutikk på nett. Velg blant 100-talls varemerker og produkter.


For å forbedre brukeropplevelsen på Sportamore bruker vi cookies. Ved å fortsette på siden, aksepterer du bruken av cookie. Med nesten hundre års erfaring og ekspertise. LAVE TERRENGSKO TRE HOVEDKATEGORIER Anmarsjsko – er opprinnelig laget for å gå inn til en klatrerute.


Flere av disse er og godt egnet til lengre, bratte turer som. From kindergarden to the highest mountain summit: check out our.

Dette er beste terrengsko å løpe i. Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Sykepleier Kjersti Skare (42) la vekk joggeskoene og skaffet seg terrengsko. Det gir meg grep og komfort, sier hun. Finn favorittene dine blant vårt utvalg av Viking.


Gore-Tex-materialet finner du i mange av skoene til Viking. Det finnes også terrengsko som. Blant deres mest populære sko til hele året, er Anaconda terrengsko med Vikings egenproduserte UGC-såle som sørger for et særdeles godt grep. Lisbeth Gallefoss og Hilde Furuborg velger terrengsko ut fra passform. Manuellterapeut Odd Snerthammer har et annet viktig råd.


Test av terrengsko for menn To av terrengskoene i testen får terningkast De beste terrengskoene gir overlegent grep og super komfort på røffe underlag. Vi har funnet frem gode tursko og fjellstøvler for dame og herre fra Salomon, Alfa, Viking og flere perfekte for fjellturen. Snart smeller det med både Tough Viking og. Siden vi jobber med fottøy her hos Viking , vet vi at hva du har på bena betyr svært mye for hvordan du opplever turen.


Lette terrengsko : Invertex Cross. Ved benbrudd fikk man 2kr i erstatning. Terrengsko og lette fjellstøvler egner seg best i bynære områder og stier,.


I dag lager skoprodusenten høyteknologiske terrengsko for enhver smak,. En ny utgave av den populære Apex skoen til Viking !

Vi fører et bredt utvalg av lave tursko med Gore-Tex membran. Trekkingsko, hikingsko, gåsko og anmarsjsko. Fra anerkjente merker som Haglöfs, Asolo, Scarpa, Keen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg