onsdag 18. juni 2014

Elektrisk hekksaks jernia

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn elektrisk hekksaks jernia. Hekkesaksen er lett å håndtere og du kan klippe hekken uten. STIGA HEKKSAKS SHT AE NB. Leveres uten batteri og lader, dette må kjøpes seperat.


Bekvem, ergonomisk og praktisk hekksaks med 48V motor (4W) uten børste.

Jernia : i dagers åpent kjøp. GardenTools tilbyr elektriske , batteri- og bensindrevne hekkesakser og med teleskop muligheter. Våre hekksakser er lette,. Du kan velge i et komplett sortiment av hekksakser med og uten ledning til hekkene dine.


Elektriske hekksakser med ledning gir mer kraft siden de er koblet til. Sammenlign pris på hekksaks. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!

Se hele sortimentet vårt her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! En sunn og grønn hekk trenger regelmessig pleie og riktig klipping med passende hekksaks. Stillegående elektrisk hekksaks med kraftfull, vibrasjonsdempet motor på 5watt for formklipping og tynne grener.


Vekt er også et poeng for en elektrisk hekksaks. Profesjonelle gartnere bruker riktignok utstyr som veier mye mer enn alle saksene i testen,. Deres allsidighet vil sikre at du trimming alle slags hekker.


Lettbetjent og praktisk hekksaks med elektromagnetisk brems og integrert sverdbeskyttelse som klipper grener på opptil Ømm. De elektrisk drevne hekksaksene HSE 5 HSE og HSE har dreiehåndtak,. Hekksaks , elektrisk For alle typer hekker.


Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri! Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg