fredag 20. juni 2014

Teleskopstige jernia

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Solid proffstige som til tross for den lave vekten har en svært robust og kraftig aluminiumskonstruksjon. Sjekk priser på teleskopstige. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp teleskopstige billig i nettbutikkene. Skal du jobbe i høyden kommer du ikke utenom en god og sikker stige.


Nyhetsredaktørens favoritt er en teleskopstige som går fra meter til meter i en fei. Teleskopstige som tar liten plass! Smart teleskopstige i aluminium meter. Denne teleskopstigen har en smart og fleksibel konstruksjon. Stigens høyde kan justeres i samme intervall som der hvor trinnene sitter.


Når den er slått sammen er. Telesteps Eco Line teleskopstige 3. Sikker sammenslåing med praktisk klembeskyttelse. Enkel å håndtere og lett å stu. En teleskopstige på meter utstyrt med justerbare føtter kan du bruke både utendørs i ujevnt terreng og innendørs i trapper.


Solid 2-delt skyvestige med lukket vange profil. Stigedelene kan tas fra hverandre og brukes hver for seg. Lav vekt – god stabilitet. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. SOMMERSALG HOS JERNIA Parasoll Bosch kapp- og.


Du trenger en stige og et par gummihansker. Jernia (Billingtons Jernvareforretning AS). Sommeren er her og Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Her finner du åpningstider, adresser og telefonnummer til alle våre butikker, verksteder og andre anlegg.


MAXBO har et bredt utvalg av stige, gardintrapp, stillas med mer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Se det store online utvalget av Stiger hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg