tirsdag 3. juni 2014

Høstpose til vogn

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vognposer og sitteunderlag til barnevognen. Dette sitteunderlaget er perfekt i bilstolen men kan også brukes i vogn eller liknende.


Vi har nå Dunpose til vogn fra Finn. Den har også separat forlengerdel og man har derfor glede av denne til barnet er ca.

LITE er en praktisk vår- sommer og høstpose for å ha i vogna. LITE kan forlenges og man har derfor glede av denne til barnet er ca. Bestselger innen vårposer!


Creeps vognpose er en helårs vognpose! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. TFK Twin Adventure er en god vogn til all slags bruk. Easygrow Lite Plus er en vår, sommer og høstpose , i vann og vindavvisende økologisk bomull.


Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien.

Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Kan forlenges og man har derfor glede av denne til barnet er ca. Endelig har jeg fått tatt bilder av det nye vidunderet som etter noen ukers ventetid endelig har funnet veien hjem til oss!


En helt fantastisk fin vogn som jeg. Nå bruker snuppa den hjemme til mamma i hennes vogn ,. Vogn sammenslått med hjul: Lengde. Super praktisk høstpose og vinterpose da det følger med et tynt overtrekk til vår. Vår datter begynner i barnehagen i august. Har kjøpt ren brukt barnevogn som skal brukes til sovevogn i barnehagen.


Vår og høstpose i herlig motiv fra Little. Legg til tagger: Legg til tagger. Bruk mellomrom for å skille tagger. Jeg har sydd to legoposer, hvor begge er til salgs. Vår-og høstpose til Anine.


Denne posen og den som kommer i neste innlegg, er til en Anine. Mamman til Anine, har jaggu vært tålmodig.

Med dynen er denne varm nok til å bruke vintersti og når våren kommer tar du enkelt ut dynen så har du en vår, sommer og høstpose. Den er utstyrt med en liten lomme foran og kan også brettes ut til. Sval er Reflex sin nye vårpose som passer perfekt for bruk til vår og sommer.


Posens fôr og yttertrekk er i bomull og polyester. Den du har bestilt har jeg hørt mye fint om, så du kommer til å få en flott vogn !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg