fredag 12. september 2014

Ekspansjonsbolt

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Ved montering i betong eller naturstein brukes ekspansjonsbolt.

Den ekspanderer når mutteren skrus til, noe som gir en veldig holdbar montering. En ekspansjonsbolt er en type bolt som brukes til å forankre ting i fjell, murverk, betong og liknende materialer. Den virker slik at en hylse rundt selve bolten. Ekspansjonsbolt , varmforsinket.


Bruksområde: Treverk, braketter og konsoller etc. Vi i Byggmakker har et bredt utvalg av bolter og boltekuttere i forskjellige størrelser og lengder. Handle enkelt på nett - hent i butikk.


Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse.

FBN II har ETA vurdering kategori - for ikke sprukket betong. Utvidningsbolt for forankring i gulv. Bolten har en hylse som er splittet i enden slik at den utvider seg når bolten skrus til. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Prosjekt lage mange småhull i betongveggen i garasjen nærmer seg. Skal inn med mm ekspansjonsbolt , hvilket verktøy anbefales for jobben? Expander ESAär avsedd för infästning i betong och natursten. Kan med fördel användas i applikationer där det ställs höga.


Reoler, pallereoler og lagerreoler bestiller du enkelt, rimelig og sikkert hos Altistore. Her finner du et stort utvalg av rimelige reoler på lager. EKSPANSJONSBOLT PTB Elforsinket.


BETONGSKRUE SEKSKANTHODE BLUE-TIP Elforsinket. Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er.


Bolten en kaldsmidd for å øke styrken i stålet. Vekt: 54gDimensjoner: 10x70mmMateriale: PLX 90mm Vekt.

Består av gjenget skrue med mutter samt en konusformet kjilspiss med. Produkter Produkter KAMPANJE. Du er helt fast bestemt på å bruke tradisjonelle søylesko?


Hos meg ble det brukt en type der underdelen festes til betongfundamentet med vanlig ekspansjonsbolt , og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg