onsdag 3. september 2014

Honda hekksaks

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Honda sine kraftige hekksakser er kjent for sin holdbarhet og slitestyrke. Motoren er Honda sin unike bensindrevne micromotor som blir brukt på alle håndholdte. Den utrolige micromotoren finner vi også igjen som kraftkilde i Hondas serie av hekksakser.


Driftssikker, lettstartet, lavt støynivå og nærmest helt rent. Det er tre typer hekksakser å velge mellom - Elektrisk med ledning, Batteri eller Bensin. STIHLs hekksakser - spesialutviklet for krevende jobber STIHLs hekksakser er konstruert for bruk til park- og.


Honda HHH 25D-hekksaks Motor Micro GX 2 klippebredde cm. Hekksaksen har dobbeltvirkende.

Hvorfor investere i en snøfreser av høy kvalitet? Når det gjelder snøfresere er det ofte slik at pris og kvalitet går hånd i hånd. Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri! Smidig dobbeltvirkende presisjonsklipping med laserskårede, diamantslipte stålkniver.


Prisen for hyppigere kjøp. Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Gressklipper Lillestrøm, Jessheim. Bruk av tannet gressblad Bruk av grensag Bruk av kantklipper Bruk av hekksaks Bruk av løvblåser Bruk av. Honda gresstrimmer med delt riggrør - utvider bruksområdene!


Lettere og hendigere enn en hekksaks - men ekstremt kraftig. En svært fleksibel, profesjonell hekksaks med vinklingsbart skjæreutstyr og ekstra lang stang. Motoren, som fungerer som motvekt til skjæreutstyret, gjør maskinen.


Drømmemaskiner som får frem smilet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg