fredag 5. september 2014

Vannpumpetang

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Solid vannpumpetang i CRV stål. Vannpumpetang , 2D - 225. Gummiert håndtak for bedre grep. Søk etter vannpumpetang på Kelkoo. Norges største VVS forhandler på.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Tangen er i materiale Krom-Vanadium med ergonomiske 2-komponents håndtak med store.

Innstilling med trykknapp direkte på arbeidsstykket. Fininnstilling for optimal tilpassing til forskjellige arbeidsstykke størrelser og håndterlig grepstilling. Vår vannpumpetang med hurtig regulering er laget med tanke på fagfolk.


Sjekk priser på vannpumpetang. Kjøp vannpumpetang billig i nettbutikkene. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! I hele bedriftens levetid har vi fokusert på. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Salg av VVS varer på nettet! Hos oss finner du blant annet Bosch og Mannesmann verktøy. Kraftig utførelse i kromvanadiumstål. Riflede alligatorkjefter med patentert rørgrep. Selvlåsende - når tangen klemmes fast.


Vi forstår at når du bestiller produkter fra oss, er det fordi du trenger dem, og derfor forplikter vi oss til å levere produktene raskt. Vi selger alt tenkelig verktøy til elektronikkindustrien, alt fra elektroverktøy til pinsetter vil du finne på denne nettsiden. Er det noe du ikke finner her så.

Skiftenøkkelen brukes til å skru muttere, franske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg