mandag 22. september 2014

Worx robotklipper

På utkikk etter robotklipper ? Sjekk ut robotklipper worx. Worx Landroid M er blant de billigste, men også mest populære robotgressklipperne på markedet. Den er stillegående, men har en for budsjettklassen kraftig motor.


Meec må som eneste robotklipper vi vet om, snu og rygge inn i basestasjonen.

Worx klarer ikke å klippe hele plenen i skrått terreng. Landroid tar vare på plenen din på egenhånd og er fullpakket med. En god robotgressklipper som er forhåndsprogrammert. Ideell til plener på opptil 5m². Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Det følger med ekstra kniver, avgrensingskabel,. Robomow MC4er en solid og stillegående robotklipper som gjør en fin. Steller gressplener på inntil 8m².

Få tid til overs i sommer, og la Worxen ta. Din Worx Landroid er beskyttet med en PIN-kode. Denne PIN-koden gjør at uautoriserte personer ikke kan bruke den. Straks den tas med utenfor området,. Her ser du alle aktuelle tester på robotklippere.


Kjøp rett robotgressklipper direkte. Stort udvalg af Worx Landroid robotplæneklipper til de bedste priser. Test av Worx Landroid robotklipper på en litt utfordrende plen. Finn de beste prisene på nettet. Hvordan håndterer den ujevnt underlag, små bakker og ulike hindringer?


Worx robotplæneklipper til effektiv klipning af græsplænen. Bestil her og få leveret til din adresse! Den klipper jevnt og pent på de fleste gressmatter, men flere mener den har problemer med oppover. Knivene er lette at udskifte og der medfølger hele ekstra knive.


Finner du ikke den manualen du leter etter? Alt i alt en rigtig god og billig robotplæneklipper til den mindre have.

Både robotklipperen og ladestasjonen fortjener et tak! Justerbart i to høyder (eller cm) og passer dermed de fleste klippere. Kan plasseres frittstående.


WORX WG772E har såpass stor klippebredde, såpass med krefter og brukstid at den er en fullverdig konkurrent til en bensinklipper på mellomstore plener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg