torsdag 23. april 2015

Fettpresse batteri

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Varene leveres direkte på døren!

Se det store utvalget av billige hageartikler. Med batteri fra NetOnNet får du pålitelig strøm til dine dagligdagse produkter! EASYGREASE HR9En meget god nyhet for profesjonelle brukere.


Smørejobben blir lett som en lek. Henger over skuldra i bærestropp og man har en hånd på. Kraftfull motor med høyt dreimoment.


Vurderer å kjøpe meg ei batteri fettpresse , og lurer på om nåken har erfaring med dei som et på markedet i dag? Er kun batter eg er interessert i,. Batteri kjemiXR Li-Ion SpenningV Batteri4.

Meget robust batteridreven fettpresse. Leveres med to 14V batterier. Maks arbeidstrykk 6bar. Fant det riktig produktet etter fem års jakt!


Würth lanserer batteridrevet fettpresse som møter markedets krav. Den nye batteridrevne fettpressen fra Würth. Fettpresse med 3mm høytrykkslange og hevarm. Kan fylles enten med fettpatron, fett i løs vekt eller gjennom påfyllingsnippel. Til 4g fettpatroner og løst fett.


Trykkluftdrevet fettpresse som har vinklet patronholder og kan brukes sammen med 4g-patroner eller fett i løsvekt. Kjøp før kl 1 levering neste dag. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er. En lettvekter med ergonomisk design, som kan fraktes i bærestropp. Regelmessig smøring forlenger levetiden og gir god driftsøkonomi. Pressol fettpresse til industri.


HHFP med ZBH, tilkopling M 10x1.

Oppladbar batteridrevet fettpresse. Praktisk og velbalansert fettpresse som er basert på vakuum-prinsippet. Det gjør smøring både enkelt og smussfri. Velkommen til NYE masterteknikk.


Velg hvilken avdeling du vil besøke via en av knappene nedenfor!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg