tirsdag 7. april 2015

Slipemaskiner for tre

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn slipemaskiner for tre. Enten det gjelder sliping eller polering, på tre , plast, metall, sparkel eller lakk, på plane eller buede flater: PEX-prinsippet i eksentersliperne fra Bosch.


Proffmaskinene er testet over en periode på tre uker. Betjeningsvennlig slipemaskin for alle typer tre og parkett.

Brukes gjerne sammen med kantslipemaskin Bona Combi Edge for å slipe inntil kanter, under trapper. Det gjelder uansett om du trenger et elektroverktøy til. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Det finnes forskjellige håndholdte slipemaskiner for ulike bruksområder.


De vanligste er: Båndsliper. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. MAXBO har slipemaskiner og slipepapirer til alle formål. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


You are here: Hjem Produkter Column Trearbeiding. Tilbehør til slipemaskiner. Få oversikt med våre veiledninger og tester av forskjellige slipemaskiner. Slipemaskiner kommer i mange varianter. Handle basert på: Produktfilter.


Oppnå de beste resultatene på ulike overflater som tre , metall eller plast. Slike slipemaskiner er uvurderlige for å komme til i hjørner og til små slipejobber. Her finner du ett stort utvalg av slipemaskiner som båndsliper, eksentersliper, vinkelsliper og multiverktøy. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Her er det store forskjeller, både når det gjelder brukervennlighet og effektivitet.

Den sofistikerte maskinen fra. Vi har tre maskiner helt i toppen. En eksentersliper er uunnværlig når du skal slipe benkeplater, hagemøbler eller andre større overflater.


Det mest vanlige er å bruke den til sliping av tre , men. Plansliper på 1W med tre ulike slipeplater å bytte mellom (14 1og delta). Vi er et nystartet firma innen utstyr og tilbehør for tredreiing. Firma holder til i Østfold og lokalisert i Askim.


Foreløpig er vi ikke totalleverandør, men det. Festool med tre nye hybrid slipemaskiner som går på både 18V batteri og nettstrøm. ETSC 1eksentersliper, RTSC 4plansliper og DTSC 4deltasliper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg