torsdag 23. april 2015

Sagblad til vinkelsliper

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Makita, Stihl, Metabo, Fein m.

Eget servicesenter for alle varer. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Ja, har et slikt til vinkelsliper (tror det er et Dronco blad).


Ganske få tenner med hardmetall. Sinnsykt effektivt og mest egnet til riving etc. Men i tilegg til at du brukte et suspekt redskap, så gjorde du en alvorlig feil, som du også selv nevner.


Sagblad til tykkere metallgjenstander og metallrør. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Hobbyer: Tilsvarende har blitt solgt på Clas Ohlson også, både med tre- og metall(!) sagblad. God kvalitet til lave priser.


En vinkelsliper er et fantastisk verktøy,. Kraftfull vinkelsliper med 1mm skivediameter som er ideell til kapping, sliping, pussing og tilpassing av fliser m. Takket være 8W-motoren og den ergonomiske. Vinkelsliper 7W 1mm -Inkl.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Søk sagblad til vinkelsliper. Makblade Plus sagblad for kapp-, gjær- og bordsager gir en behagelig og stille saging, utviklet for å absorbere vibrasjoner.


Bladene har en unik patentert teknologi. Krittsnorsett Lim til limpistol Meisler sds-max Meisler sds-plus Pussekloss Sag tilbehør. Artikkelnr: Bilde: Betegnelse:. Diamant tørrkapp for vinkelsliper t. Gå til hovedside for: Landbruk og maskin.


Hitachis diamantblader passer like godt til større betongarbeidende maskiner som til vinkelsliper. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg