mandag 6. april 2015

Jonsered motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!


En ekstra kraftig motorsag for heltidsarbeid i skogen. Effektivitet, akselerasjon og slitestyrke tas til ekstreme nivåer.

Hos Jonsered tilbyr vi bare funksjoner som utgjør en reell forskjell for deg og motorsagen. Når du eier en Jonsered-motorsag , har du den kraften, påliteligheten og. Lettstartet og brukervennlig motorsag for deltidsskogbrukeren og huseieren.


This website uses cookies Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at dette er greit for deg, men du kan hoppe av om ønskelig. Vi har nå Jonsered motorsag fra Finn. Alltid gode priser på Motorsag og kjedesag fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Pålitlig motorsag til alle behov, enten du er proffbruker eller fritidshugger.

Moderne teknikk og design kombinert med en unik følelse og pålitlig prestasjon hver. En motorsag fra Husqvarna er din pålitelige partner uansett hvilke skogbruksutfordringer du står overfor. Kraftfull motor og god balanse mellom vekt og effekt gjør at Jonsereds motorsager egner seg perfekt til felling av store trær samt til kvisting og kapping. Stihlforhandler er lengst unna. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Sammenlign og finn den billigste prisen på Jonsered motorsag. Den er lett å starte takket være. Har lest litt her inne, men vil likevell spørre. Dette betyr en motor med lavt utslippsnivå, lavt bensinforbruk og høyt dreiemoment.


Handle motorsag hos Swedol - Bredt utvalg med flere butikker i Norge. Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Og enda fortere om du velger riktig sag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest av. Dette er andre generasjon av den kraftfulle all-roundsagen for mennesker som verdsetter profesjonelle kvaliteter i en motorsag.


Starter lett også med langsomme drag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg