onsdag 3. februar 2016

Aeg vask og tørk

Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Finn laveste nettpris her. Den nye kombimaskinen med DualSense Technology tilpasser temperaturen og trommelbevegelsen til forskjellige tekstiler og justerer programmene etter tøymengde. Med en AEG vaskemaskin og tørketrommel får du to maskiner i en.


Slutt på håndvasking og liggende tørking.

AEG -vaskemaskinen med tørketrommel med DualSense kan vaske og tørke klesvasken din – og. Liste over de vask - tørk maskinene som klarer seg best i test, og best blant 6anmeldelser. Din nye kombimaskin fra LG og Miele kan vaske og tørke klesvasken med en kapasitet.


Vi selger for eksempel vaskemaskiner med tørketrommel fra merker som AEG , Bosch, LG. Så hvis kapasiteten er kilo for vask og kilo for tørk så kan du. Vi har et stort utvalg av tørketromler, med forskjellig kapasitet som vil dekke dine behov!


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! DualSense kombinert vaskemaskin og tørketrommel med Woolmark Blue-sertifisering, for skånsom vasking og tørking av alle tekstiler.

Kvalitetsklær blir lagd for bruk og slitasje, men hverdagsplagg behøver skånsom pleie for å holde seg. Enten du vasker én skjorte eller en full maskin, vil. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. En kombinert vask - tørk maskin samler vaskemaskinen og tørketrommelen i én maskin.


Kjøp din nye vask - tørk maskin hos WhiteAway, og f. Bestill med det samme eller kontakt kundeservice for hjelp og veiledning. Den kombinerte vaskemaskinen og tørketrommelen. Gratis frakt i hele landet. Trenger du en kombinert vaskemaskin og tørketrommel fra AEG ? Se vårt store utvalg fra mange merker. Våre vaskemaskiner med tørketrommel har praktiske funksjoner og sparer plass.


Dette er en kompakt maskin og dybden er på kun cm. ProTex Med Protex vaskemaskin fra AEG kan du alltid være trygg på å klærne dine får den beste behandlingen. Du kan vaske alt, inkludert ulltøy, som kun skal. Kombinert vask og tørk med. Med separat vask og tørk kan man kjøre begge deler samtidig og få unngjort mer klesvask på samme tid.


Norges raskeste nettbutikk!

Spar plass med en kombinert vaskemaskin med tørketrommel fra LG. Her får du vaskemaskin og tørketrommel i ett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg