torsdag 11. februar 2016

Overhaling av motor

Landsdekkende service, både adhoc- og vedlikeholdstjenester - kontakt oss her! Ikke gå glipp av Rabatt. Overhalte motorer fra Nordic Motor Center er totalrenovert og består av både renoverte og nye deler. Vår motor overhaling er utført av ansatte med mange års.


Overhaling av motor , balansering, trimming og benkkjøring.

Unikt utvalg av nye og overhalte bytte motorer til de fleste biler. Håvik Elektro og Mekaniske drives av Trond Inge Håvik og er eit lite firma med brei erfaring på: motor , transmisjoner, hydraulikk og maskinutstyr til auto og marine. Lurer på om det er nødvendig å ta ut motoren for å bytte ventiler. Har konstatert at det ikke er liv i sylinder nr.


Til tross for kryssbytte av. Vi er spesialisert på kun reparasjoner og vedlikehold av Motorer. Vi tilbyr overhaling av motor , topplokksarbei planing av veivaksler etc.

Vi påtar oss overhaling topper på de fleste motortyper, både standard- og racing motorer. Ved hjelp av en solid maskinpark og erfarne mekanikere kan vi tilby fagmessig utførte reparasjoner til. Servicetjenester for skip. Kan ofte være billigere, hvis ikke du kjenner noen som kan gjøre det. Kjøp ny motor hvis du finner.


Teknisk og trimming: Heisann! Har lagt merke til at jeg til tider har ganske mye hvit røyk som kommer. Noter alle ledninger og viere før du du løsner dem.


Tapp av motoroljen, løsne batterikablene ta av luftfilter kabler, viere. Er i tvil på hva jeg skal gjøre med fremdriftsmaskineriet. Jeg har en MB10A Marna motor , som jeg ønsker pris på overhaling av. Det er for så vidt ikke noe store feil på den, men jeg kunne allikevel tenke meg å få. Har hatt en rekke hobbykvelder i det siste, og bl.


Sjekk gjerne nedenstående liste eller send oss en forespørsel for detaljer samt leveringstid. Vi jobber kun med motorbytte og overhaling av motorer. Topp og blokk er levert Ski motorverksted for gjennomgang.

I utgangspunktet plansliping, skifte. Prisen på overhaling av motor ? Hva skal et verksted skal ha for å. En overhalte girkasser fra Nordic Motor Center er fullstendig renovert med deler av den opprinnelige kvalitet. I tillegg forbedre og tilpasse Nordic Motor Center.


Erfarer også at der er en del John Deer som har veldig mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg