fredag 5. februar 2016

Ytterdørvrider

Dørhåndtak og andre beslag til ytterdører Ny ytterdør? Da trenger du antakelig også en ny ytterdørvrider. På utkikk etter en dørvrider eller et dørhåndtak.


I Habos sortiment finner du dørhåndtak til ytterdør og innerdør. Byggmakker har et bredt utvalg av dørvridere og dørhåndtak, slik at du skal finne noe som passer akkurat dine behov.

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Finn tilbehør til din ytterdør. Swedoors brede sortiment av tilbehør gir den riktige dørløsningen for deg hva funksjonalitet og utseende angår. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Inngangsvrider i polert massiv messing. Leveres med universalskruer til gamle og nye dører. L-form ytterdørvrider ytterdørs håndtak kr.

Vi har også foringer til gamle låskasser. Legg til Ønskeliste Legg til for å sammenligne. TEKNISKE DATA: Mål: Dybde: mm. Dørlukkere, lås og beslag. Nøyaktighet, pålitelighet og visuell eleganse.


Dette er kjennetegnene på dørbeslag fra dormakaba. De tilfredsstiller de høyeste. Om oss GIPLING as eier og driver byggevarehus i Nordlan Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Hedmark under Byggmakkerkonseptet.


Butikkene våre er lokalisert på. Med sylinderring og skruer. Vriderpinne og skruer kan kappes til ønsket lengde med metallsag. Ikke på lager 39- Til butikk. Sjekk priser på krom copenhagen ytterdørvrider.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Ytterdørvrider Habo Copenhagen Børstet Krom. Kjøp krom copenhagen ytterdørvrider billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg