tirsdag 7. mars 2017

Bosch støvsuger batteri

Vi har også oppgitt hva slags type batteri de ulike støvsugerne bruker. Batteridrevne støvsugere Batteridrevne lamper. Samme batteri som våre verktøy. Ingen kabler, ingen kompromisser.


Kan den erstatte den vanlige støvsugeren din? Når det er grenser for hvor stort batteriet kan være er det en stor fordel å.

Vi tilbyr billig frakt og kun batterier i høyeste kvalitet. Bosch PAS 18V LI støvsuger - BOSCH. Finn bosch batteri støvsuger. Med batteri fra NetOnNet får du pålitelig strøm til dine dagligdagse produkter!


Sjekk ut bosch batteri støvsuger. Rask levering i hele Norge, dagers åpent kjøp og meget. Praktisk poseløs, ladbar skaftstøvsuger. Liten usb støvsuger som holder blant annet tastaturet ditt helt rent.


Billige batterier i alle dens former og også batteriladere.

NiMH- batterier istedet for litium-ion- batterier. Den svært kompakte og sterke batteridrevne støvsugeren. GAS 18V-suger både vått og tørt, i en “syklon light” luftstrøm.


Støvsugerens modellnummer finner du på et rektangulært merke vanligvis på undersiden av støvsugeren. Men suger den like godt som en vanlig støvsuger , og hvor lenge varer batteriet ? GAS 1V-LI Professional, med Boschs utskiftbare 1volts. Den er enkel å bruke, og batteriet varer i over minutter på medium setting,. Lett og nett støvsuger med meters rekkevidde og med 8W, fra Bosch.


Abonner på vårt nyhetsbrev for tips og tilbud. Vi har støvsugerposer til de fleste BOSCH. Kjøp bosch støvsuger på Kelkoo. Leveres med: Flatt foldefilter, Fugedyse, L-Boxx.


LEVERES UTEN BATTERI OG LADER. Den nyeste batteriteknologien. Kraftig kompakt støvsuger på batteri fra Bosch.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg