fredag 10. mars 2017

Slangetrommel trykkluft

Velg variant og bestill her! Sjekk ut slangetrommel trykkluft. Med mm polyuretanslange og hurtigkoblinger. Trommelen kan vris 360° med bremse og utfellbar sveiv. Robust slangetrommel med m PVC-slange som gjør trykkluftjobber lettere og hjelper deg å holde garasjegulvet fritt for slanger.


Det er kompressorer i tillegg til tilbehør og verktøy som drives av trykkluft - spikerpistoler, muttertrekkere og malingsprøyter.

Cocraft HA 9-A slangetrommel. Praktisk slangeoppruller med m slange som rulles automatisk inn etter bruk. Slangen er tilpasset for trykkluft. Den er utstyrt med et koblingsstykke med gjenger.


For maksimalt trykk på bar. Cial har et omfattende leverings program, av diesel, gass og elektriske varmere. Vårt landsomspennende forhandler og service nett, av fagforhandlere gir deg råd og.


Se det store utvalget og bestill online i dag.

Med mulighet for veggmontering, slangeopprulling og mer. Roll Master Plus er en automatisk slangetrommel som hjelper deg å holde orden i boden eller i garasjen. Hei Ønsker å kjøpe meg en vegghengt slangetrommel til HT-spyleren min. Helst med fjær slik at jeg slipper å sveive. Wsafe serie 3sikkerhetskuplinger for trykkluft Se produktet.


Solid brannpost for daglig og industrielt bruk. Hydroscand kan tilby et stort sortiment med slangetromler. Tromlene vi har på lager dekker ethvert behov, om det så skal brukes for transport av luft, vann, fett.


Hus i blå hardplast (PEHD). Regulerbar fjærkraft fra utsiden. Armert og oljebestandig polyuretanslange. Kan svinges 1grader til høyre eller venstre. Solid og trygg tryggluftslange på meter.


Leveres med sprøytemunnstykke. Kan monteres på vegg eller i tak med automatisk retur av slangen. Automatisk slangetrommel for trykkluft og vann opp til bar.


Her finner du alle typer slangetromler.

Vi har både modeller for vann, luft, strøm, etc. Hvis du ikke finner ønsket modell, vennligst kontakt. Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg