mandag 20. mars 2017

Sirkelsag bord

Hvilket bord er du på jakt etter? La livet ditt innrede stua. Det er enkelt å få varene med hjem. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m.

Eget servicesenter for alle varer. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Stort utvalg og gode priser. En meget sterk og nøyaktig bordsirkelsag med metallstativ. Stor bordplate med uttrekk.


Integrert skyvesleide og høy skjærekapasitet. Det perfekte valget for både profesjonelle håndverkere og hobbysnekkere! Har du en sirkelsag og et arbeidsbor kan du enkelt bygge dem sammen til en billig bordsirkelsag til store plater.


Men dette forutsetter at saga har et stødig bord , et stabilt anlegg og tilstrekkelig kraftig motor.

Mulighet for å utvide bordet i flere retninger er. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Kjøp Bord til sirkelsag på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Bord til sirkelsag i kategorien Elverktøy fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger. Forskjellen på sirkelsag og bordsirkelsag. En bordsirkelsag er – forenklet sagt – en sirkelsag som er snudd på hodet og montert til et bord. Bosch Bordsirkelsag GTS J med Bosch Transport- og arbeidsbord GTA 600. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Søk etter bord sirkelsag på Kelkoo. Bordsirkelsag er en sirkelsag som er montert på et bord som er lagd for å sage treemner på både tvers og på langs. Holder på å lete meg dum her nå! Jeg VET det finnes sagbord hvor kan montere sirkelsaga under, slik at det blir ei bordsirkelsag.


Trenger et bord til håndoverfresen og sirkelsaga. Tenkte først å bygge et selv, men så dukket dette bordet opp :smile: Ser veldig greit ut synes jeg. Maks skjærehøyde (over bord ) ved 90° mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg