torsdag 9. mars 2017

Skap for vaskemaskin og tørketrommel

Kombinerte vaskemaskiner med tørketrommel fra Bosch. Våre produkter og kategorier. Stort utvalg og gode priser. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


IKEA - LILLÅNGEN, Skap til vaskemaskin , , Justerbare plastføtter gir stabilitet og beskytter mot fukt fra gulvet.

Finn tørketrommel og vaskemaskin. Dette er gode nyheter for deg som har et ba men ikke noe vaskerom. Nå kan du flytte vaskemaskin og tørketrommel inn på badet, vi har skap og benker som passer. IKEA har skap for integrerte kjøleskap og frysere, stekeovner, mikrobølgeovner, oppvaskmaskiner og vaskemaskiner tilgjengelige i ulike utførelser. Med disse løsningene får du kanskje plass til både vaskemaskin og tørketrommel på badet – i tillegg til god skapplass!


Jeg pusser opp leiligheten og ønsker i den forbindelse å plassere vv bereder, vaskemaskin og tørketrommel i et skap. Hensikten er at det er skjult når det.

Jeg leter noe slags høyskap hvor jeg kan stable vaskemaskin og tørketrommel i høyden, aller helst med en skuff melleom dem eller skap opp til taket over. Praktisk skap tilpasset vaskemaskin eller tørketrommel. Tåler både vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandre.


Jeg holder på å planlegge innredning på nytt kjøkken. Vi skal ha vaskemaskin og tørketrommel på kjøkkenet. Ser at HTH har skap på ca. Alltid lave priser og et stort utvalg! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


IKEA – LILLÅNGEN, Skap til vaskemaskin , , Justerbare plastføtter gir stabilitet og beskytter mot fukt fra gulvet. Vaskerommet skal kunne mange ting, og derfor har vi. Vi driver for tiden og pusser opp badet vårt, og jeg planlegger et skap rundt vaskemaskinen. Det blir skapvegger på sidene og en benkeplate noen cm. I tillegg kommer ordninger med fellesvaskerier.


Vaskemaskin og tørketrommel er skjult i en vaskesøyle. Både disse skapene og resten av baderomsinnredningen er fra Kvik,.

Har et lite bad og er ute etter et slags skap som kan settes opp rundt vaskemaskinen. For litt lagringsplass, arbeidsplass til å legge sammen klær eller noe slikt. Har så lyst til å ha tørketrommel og vaskemaskin oppå en rad med skuffer. Husk å sette en søppelbøtte i nærheten av vaskemaskin og tørketrommel ,. Mange fjerner tørkestativene og spenner snorer i skapet.


Gi rommet ekstra personlighet med våre skap. Store Rabatter her De Beste Priser Nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg