mandag 20. november 2017

Metallsøker forum

Foreningen for alle som er seriøse med metallsøker og metalldetektor i. Og som medlemmer i Norges Metallsøkerforening får de tilgang til foreningens forum ,. Norges største utvalg metalldetektorer og tilbehør. Scope, Golden Mask, Tesoro mm. Det finnes jo et hav av hjemmesider, forum ,blogger og annet på internett som omhandler metallsøking.

På denne siden vil vi prøve å få listet opp de som vi synes. Mynter funnet med metalldetektor. X-Terra 7er en fantastisk god all round metallsøker som er rimelig og meget enkel å bruke.


Toppmodellen i Minelabs populære X-Terra serie. Bruk ikke metallsøker på fredet grunn. Sett deg inn i bestemmelsene i Lov om kulturminner. Meld fra om funn av mulig arkeologisk interesse til.

Whites i Norge overtatt av Metallsoker. Vi gir deg metalldetektorer, gullgraverutstyr og tilbehør. Samleutstyr, bøker og kart. Vi fører kvalitet i alle ledd. Personlig service og gode priser.


En metallsøker fant i juli en kjempeskatt i England. Har funnet ut at jeg skal kjøpe et metallsøker. Noen på forumet som har noe erfaring? Har du en metallsøker , metallsøkerutstyr eller andre ting relatert til denne hobbien, som du ønsker å bli kvitt.


Eller kansje det er noe du trenger? Nord Norsk Metallsøkerklubb (NNMSK) er interesseorganisasjon for brukere av metallsøkere i Nord Norge. På våre nettsider vil du få nyttig informasjon om hobbyen.


Jeg har mer enn femti års erfaring med metallsøking og jeg har svært mange metallsøkeroppdrag for fylkeskommuner, museer, politi osv – over hele Sør-Norge. Prisene er litt stive i forhold til hva jeg har råd. Her er et utdrag av metallsøkerfunn jeg har gjort opp gjennom årene.

Noen er på oppdrag for museer, fylkeskommuner, politi – andre funn er. Jeg er medlem i Norges Metallsøker Forening,. Et dansk blad oppdaget fuglen på bilder som jeg sendte inn på Skandinavisk Metallsøker Forum. Bruk av metallsøker Av førstestatsadvokat Jørn Holme, ØKOKRIM. I løpet av de siste årene har stadig flere fått søk med metalldetektor som hobby.


Noen som har erfaringer med metallsøker i nærheten av høyspentlinjer, sånn ca 10m og utover? Anvendelig metalldetektor (Ø2mm) som har justerbar følsomhet og dessuten volum og regulering for å velge bort visse metalltyper. Drives av seks AA-batterier.


Diskusjonsforum og møteplass for fjell- og friluftsinteresseserte fra hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg