tirsdag 28. november 2017

Verktøy test

Skrutrekkeren er det el- verktøyet i verktøykassen som brukes mest. Hvis du vet med deg selv at du kommer til å gjøre mye arbeid i hjemmet, kan det. Bra verktøy er avgjørende for ditt gjør det selv-prosjekt. Vi guider og veileder deg til hva slags verktøy du bør ha i verktøykassen.


Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler verktøy.

Verktøy Sikkert i høyden Utvid stigens base med en stigefot, da blir jobben i høyden tryggere. Se video fra vår test av vannløselig maling. Sirkelsagen er det el- verktøyet som flest har i hjemmet. Du bruker den til å lage rette snitt, og kan.


Testen er utført av vår verktøyekspert: Kenneth Lesterberg. Han er bas og tømrer, og jobber hos Veidekke avdeling Follo. Drillene er vei målt og.

Verktøy Stor test av batteridrevne borhammere Alle borhammerne ble testet i hard betongstein, slik at vi kunne finne ut hvor mange krefter de hadde. Motorsagen har lenge vært et uunnværlig verktøy for bønder og skogbrukere, men blir stadig mer populær blant vanlige huseiere. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk.


Kvalitetsvarer fra kjente merker. Skal du fikse eller bygge noe hjemme? MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk.


Batteridrevne bor- og kombihammere har ikke det bredeste bruksområdet. Til gjengjeld er de gull verdt til. Test av Ryobi R18CS-0: Kraftigst, men med dårligst kondis. Spesielt med verktøy som skal bevege seg mye og det skal en sirkelsag.


Alle drillene har separat batteri som også kan brukes på annet verktøy fra samme produsent. Og det er Milwaukee han kårer til best i test.

Vi leverer tradisjonelt verktøy på strøm, batteri og luft samt ett bredt utvalg av vannpumper. VERKTØY AS Om oss Butikk i Stavanger Bildegalleri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg