tirsdag 7. november 2017

Vikeså trevare

Du velger selv detaljgra og vi har en rekke tilvalgsmuligheter,. Vikeså Trevare -Fabrikk AS. Ein liten eksperimentell snutt med eit utvalg av ferdige produkter, og litt frå produksjonen. Altså deres vinduer med doble glass og kittfalt. Håvard har jobber oppført på profilen.


Se hele profilen på LinkedIn og finn. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der. Produktkatalog for spesialvindu og dører Tradisjonsrike håndverksprodukter tilpasset.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Prosjektet omfatter 450m² tilbygg på eksisterende produksjonshall.


Midt i middagen måtte de brette opp dressbuksa for å redde. Uninor Trevare leverer tilpasset tre emballasje til bedrifter som MPM, aarbakke, IKM Haalan Westcontrol Robertson, Howco Group, Statoil og Halliburton. I tillegg monterer vi ulike komponenter for Covent, Gilje Trevare og har også noe vedlikeholdsarbeid for Bjerkreim kommune. Bykle Vindu har hovedkontor og fabrikk i Bykle og avdelingskontor med utstilling på Kirkenær. Satt inn av byggmester Nils Andres Eide.


Foldedør- innadslående PassiV. Montering og ferdigstilling av dører og vinduer. Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Lagt inn av Siv Jane Aksdal MNIL kl. Send dette via e-post Blogg dette!


Fagsvundu fra vikeså trevare. Strukturelt trearbei tømrer- og bygningssnekkerarbeid. Universitet for miljø og biovitenskap. VIKESÅ TREVARE -FABRIKK AS: Trevare - og bygginnr. Aktuelle yrker i alle avdelinger og underlagte enheter: Leder.


Her finner du en komplett oversikt over alle bedrifter på stedet samt lokale nyheter og værvarsel. Jo, på deler av huset har jeg planlagt å bytte vinduer. Gilje produserer ytterdører og vinduer for norske forhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg