torsdag 30. november 2017

Rustfri skruer

Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Din nettbutikk for byggevarer og håndverktøy av proff.


MAXBO har et bredt utvalg av skruer som gipsskruer, treskruer, terrasseskruer med mer.

Akvalitet og forsenket, for utendørs bruk. Kjøp på nett eller i butikk. Hei, fikk på jobben i dag følgende spørsmål : Hva er forskjellen mellom syrefaste skruer og rustfrie skruer , utover det at syrefast koster tre ganger mer enn. Byggmakker har et meget bredt utvalg av skruer av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell. Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre.


Rustfribolte har alt i værktøj, bolte og skruer. Køb billigt værktøj i den bedste kvalitet, samt specialbolte og skruer billigt!

Generelt om skruer : En skrue brukes når man vil ha en enkel og sterk sammenføyning, og når man vil unngå knirkende gulv. I trekonstruksjoner er uttrekksverdiene. ESSVE er markedsledende i Norden på innfestningsløsninger til bygg- og verkstedsindustrien. Vi har skruene, innfestningene og verktøyet du trenger.


Rask levering og super service! SORTIMENTSBOKS SKRUER , MUTTERE, SKIVER Inneholder de vanligste lengdene og dimensjonene. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Når det gælder - rustfri syrefast A- messing - nylon,bolte, skruer , møtrikker og meget mere. Vingeskrue med senkhode, torx, el.


Selvborende skrue med 6-kt hode og fast skive. ESSVE har over 9produkter i kategorien skruer. Skruer med innvendig sekskant. Vi har utvidet serien med syrefaste skruer til å inneholde både og 6mm skruer i tillegg til og 8mm. Treskruer med fibercutt både med senkhode og panhode.


Terrasseskrue ARustfri 2xmm a 2stk torx 20. Spiker, skruer og festemidler;.

Fra pris: 9per pakke. I prinsippet finnes det tre skruevarianter – galvanisert, rustfri og syrefast. Galvaniserte skruer er laget av kullstål og så behandlet med sink,.


Jeg er stødt på en rustfri stålskrue, der har en kvalitet AISI 304.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg