onsdag 27. desember 2017

Antisklitape trapp

Nordens bredeste utvalg i trapper. Budsjett og pris på timer. Vi er her for å hjelpe deg. Jeg kikket etter transparent antisklitape i Norge uten hell,.


Da dette gjelder en eksisterende trapp blir det kanskje ikke gjeldende. Jeg er også på utkikk etter sikring av glatt trapp ute. Diverse typer antisklitape har jeg ingen tro på utendørs.


Den ideelle beskyttelsen for å unngå ulykker i trapper , ramper, stiger, båtdekk og. Antisklitape Etterlysende 50mm x 18m. Kan brukes ute og inne og alle steder du har behov for en. Pervaco, din leverandør av produkter innen merking, sikring, varsling og vedlikehold.


Rask levering, innovative produkter og kvalitetsgaranti. Forhindrer at matter sklir på gulv eller i skap og hyller. Selges i assorterte farger. Sklisikring for stiger, trapper , ramper og potensielt glatte flater ute- og innendørs. Vet ikke om vanlig antisklitape , for trapper etc.


De har det bla på Biltema. Link to post Share on other sites. Skilsikker tape som lyser i mørket dersom strømmen går - brukes på gulv og i trapper.


Ypperlig for montering på dekk og i trapper. Farge: Hvit Bredde: mm Lengde: m. Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Min datter skled og falt i trappen , fikk kutt over øyet som førte til sting. Vet at der finnes antiskli-tape til å feste ytterst på trinnene, men finnes.


Ny trapp til nybygg eller rehabilitering? Norske kvalitetstrapper og skreddersydde løsninger til gode priser. Trapper med mange valgmuligheter. Se utvalget og kontakt oss her!


UV- og vannbestandig, Tåler vanlig rengjøringsmiddel. Trygt fotfeste der du trenger det. Meget god heft for krevende overflater. Anti-Slip effekt på opptil flere.


Til innendørs og utendørs bruk. Vi tilbyr et stort utvalg av antisklitape. Thorstvedt Industriservice er leverandør av høykvalitetstape og smeltelim. Kontakt oss via e-post eller telefon. Omtrent meter på rullen.


Anbefales ikke i fuktige miljøer. Velg en ny trapp som passer din bolig og ditt interiør. Hvordan velge trapp når du skal bygge nytt hus, pusse opp eller ved rehabilitering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg