onsdag 27. desember 2017

Dampvasker jula

Perfekt for kraner, fliser, vinduer og speil. Kjøp dampvasker på NetOnNet! Handle smart - Spar penger. Effektiv dampvasker som hjelper deg å gjøre rent inngrodd smuss på små og store overflater på en hygienisk og kjemikaliefri måte. Vaskeren er klar til å brukes.


Kompakt dampvasker som enkelt løser opp såperester, fettflekker og annet inngrodd smuss. Høyeffektiv dampvasker som fjerner inngrodd smuss, fett og bakterier. Leveres med mye tilbehør for alle behov. Gulv, klær, armaturer, fliser, koketopper. Kärchers mest kompakte dampvasker er en multifunksjonell rengjøringsmaskin som hjelper deg med å rengjøre inngrodd smuss på en hygienisk og kjemikaliefri måte.


Håndholdt dampvasker med kraftig damptrykk. Den kompakte dampvaskeren SC fra Kärcher rengjør harde overflater i hjemmet – helt uten kjemikalier. Den innovative dampvaskeren SC fra Kärcher rengjør alle harde overflater i hjemmet.


Magisk rent med en dampvasker Dampvaskeren gjør det hygienisk rent nesten over alt, uten bruk av kjemikalier. Det er dampen som gjør jobben og som effektivt. Noen som har erfaring med dampvasker ? Dampvasking er både en effektiv og miljøvennlig løsning. Med en dampvasker kan du rengjøre nesten alt i hjemmet, fra gulv og tekstiler, til hvitevarer og fuger og.


Kompakt håndholdt dampvasker , perfekt til den daglige rengjøringen. En dampvasker har mange bruksområder, og er ideell til rengjøring på kjøkken og ba av gulv, til stryking m. Rengjøring med dampvasker fjerner bakterier. Har lest litt her og der om dampvasker og tenkte at jeg skulle ta sjansen å kjøpe en. Var innom Jula og de hadde ikke Nilfisk på lager, så da var det jo en god. Sammenlign priser på Kärcher SC Dampvasker.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Dampvasker som skaper et hygieniskt rent inneklima uten kjemikalier. Sjekk alltid med NetOnNet først.


Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Det er enkelt å rengjøre både tepper og møbler med det riktige Kärcher-produktet. Kärcher dampvasker SCPremium - Denne dampvaskeren fra Kärcher gir deg et perfekt rengjort hjem, uten bruk av kjemikaler. Rimelig dampvasker , erfaringer?


Hus, hage og oppussing: Er ute etter en rimelig dampvasker til å gå over gulver, vegger, vinduer og ikke minst. Finn kundeavis fra Jula i Bergen og de beste tilbudene fra byggevare- og hageforretninger. Med SVfølger det med en rekke ulikt tilbehør for å maksimere bruken av din dampvasker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg