onsdag 20. desember 2017

Leie metalldetektor

Varene leveres direkte på døren! Se det store utvalget av billige hageartikler. Finn vår kontaktinformasjon her. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Vi har utleie av noen av våre metalldetektorer.

Ta kontakt dersom den du ønsker å leie ikke er listet under. Utleie mot depositum, som blir fratrekt leiepris iht. Anvendelig metalldetektor (Ø2mm) som har justerbar følsomhet og dessuten volum og regulering for å velge bort visse metalltyper. Drives av seks AA-batterier.


For de fleste vil det beste være å kjøpe den prisgunstige Bounty Hunter Junior fremfor å leie en mer avansert metalldetektor , eller å engasjere oss for oppdrag. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Hvor kan jeg leie en metalldetektor ?

En meget enkel og betjeningsvennlig metalldetektor med kun en knapp. Med kun en knapp er det bare å skru den på, og dreie startknappen videre til ønsket. Her finner du en oversikt.


Metalldetektor på Aktiv i Oslo - Ser du etter metallsøking med metalldetektor i Oslo eller omegn? Rask levering og de beste merkene til priser som passer deg. Søkere til profesjonelle og hobbybruk. Foreningen for alle som er seriøse med metallsøker og metalldetektor i Norge.


Alltid stort utvalg og god service. Se utvalget og kjøp online på P Lindberg. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Handle smart - Spar penger. Spennende ny metalldetektor , kommer nå.


Makro Racer har blitt enda bedre! Det er også forbudt å bruke metalldetektor inntil fem meter fra fredningsgrensen. Hei, sitter og vurderer om eg skal kjøpe meg en metalldetektor , men er veldig usikker på om det kommer til og bli brukt mye, derfor tenkte eg og prøve med en.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kjøp metalldetektor direkte fra importør! Jo høyere driftsfrekvensen til metalldetektoren er desto mer følsom vil det være for små gullklumper, men også mer følsom for jern.


Smart Utleie tilbyr leie av maskiner, utstyr og riggtjenester til private og profesjonelle kunder i offentlig og privat virksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg