fredag 15. desember 2017

Leikvin vikingmarked

Steikeos fra vikingenes mat, musikk. Det var like strålende vakkert som forrige gang, og. I år er arrangementet utvidet med en dag som skal vies 2unge elever i sunndalsskolen. Vikingmarked Sigdal Museum (N) Buskerudmuseet, Prestfoss. Meld gjerne din interesse her på facebook, men.


Opplev dem der du også eller delta som viking. Sist helg ble den med på kongelig middelaldermarked på Hamar. Everyday life as seen through the eyes of a viking living in a modern world. I love taking photos at viking markets. Les mer Vårmøte i Valle.


Dette var fyrste gongen på lenge det har vert marknad på Nordfjord. Leikvin blir det største noensinne. Sunndal bygdemuseum Foredrag og vikingaktiviteter for store og sm. Kronprinseparet i Molde Foto: Frank Wachs. Jeg kom i prat med damen, som het Maja, og gleden var stor på begges side av å møte en annen harpist :) Det viste seg at hun er middelaldermusikkhistoriker, og hun.


Jeg og June var på Sarpsborg vikingmarked i helga. Vi er og påmeldt og reiseklare. Men det er eit marked som for oss er like viktigt, LEIKVIN. Mulighetenes marked by Nordisk Filt on Indulgy. Og Siste helga i mai hvert år så er det vikingmarked som er noe jeg elsker å være med på.


Lagt inn av Jarle Stavik kl. Krispig kladdkaka Hitta denna pin och fler. Découvrir la Norvège au temps des Vikings: musées, sites, monuments, fêtes médiévales et marchés vikings. From our Friends at Historic Enterprises At last, the historically correct legwear for women!


Meer ideeën over Keltisch, Viking jurk en Viking kostuum. Kristiane Valborgland‎‏ موجودة على فيسبوك. Inger Merethe Johnsen‎‏ موجودة على فيسبوك.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg