onsdag 30. mai 2018

Bosch stikksag

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Uansett om en håndverker trenger en sag for presis saging av.


Med den nye generasjonen stikksager fra Bosch er det lettere enn noensinne å sage trange og nøyaktige kurver og buede linjer – uten vibrasjon. Fordeler: GST E Professional Førsteklasses komfort i basisklassen Den pålitelige partneren for daglig bruk. Bruk stikksag når presisjon er viktig.


Stort utvalg stikksager fra kjente merker som Bosch , DeWalt, Hitachi og Makita. Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid.

Kompakt og lett konstruksjon med smalt. Bosch PST LI SOLO kåres til best i test, da den er en praktisk og lett stikksag med rask oppladingstid. Den har en relativt kompakt utforming. Har du brukt vanlige stikksager?


Store Rabatter her De Beste Priser Nå - God Kvalitet Shop enkelt online her! Bosch GST V-LIS Professional er en annen løsning. Med denne stikksagen kan du være sikker på at du kan jobbe kontrollert, samtidig som du. En lett og kompakt batteriddrevet stikksag.


Maskinen inngår i Power for All serien som har et kraftig V Li-ion batterisystem. Allround- stikksag som er utstyrt med Bosch -CutControl, som gir optimal presisjon og kontroll. I tillegg til ergonomiske gripeflater finner du verktøyfritt Bosch SDS.


Stikksag på 18V for enkel figursaging selv. BOSCH STIKKSAG PST 8PEL 530W PST 8PEL er en stikksag med uendelige muligheter. Universalstikksagen forener kompakthet, letthet og håndterbarhet og gir dermed. En stikksag er nesten uunnværlig i et gjør det selv-verksted.


Vi har testet sju sterke stikksager med volts batterier, som lett kan tas med overalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg