onsdag 23. mai 2018

Verktøy oppheng

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Beste Priser Med Handlesmart!


Her finner du produktinformasjon og også tilbehør til produktet.

Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. En robust vogn for oppbevaring av verktøy og utstyr på byggeplasser. Og paller viser seg å være utmerket også til denne bruken. Monteres uten bruk av verktøy.


Etterlater ingen skjemmende merker, kun et minima. Hold orden på verktøy og deler med verktøytavler og verktøykroker. Vi har et stort utvalg av produkter for et praktisk opphengssystem på verkstedet og i garasjen.


Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser.

Hvilket verktøyoppheng er best? Hus, hage og oppussing: Alle de store hjemmefiklerkjedene har sitt eget system for oppheng av verktøy - altså tavler. STAS magnet-set er et fleksibelt og rask system for oppheng av notater, postkort, bilder osv. Wire spiral med låsbare karabiner fra produsenten Ty-Flot.


Plastbelagt wire spiral med svivel funksjon i begge ender, samt karabiner med skruslås for innfestning. Få orden på alle skruene, spikrene og verktøyet ditt med våre verktøy - og oppbevaringsbokser. Vi tilbyr et variert utvalg slik at du kan få oversikt over alt.


Hjørnereol Harmoni Standard 69- per stk Kjøp. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Vi er en Norsk nettbutikk med fullt fokus på verktøy som gjør oppussing og fiksing enklere.


Verktøyholder med kroker - KStools. Hos oss finner du kvalitetsverktøy, og handler alltid med fast lav. Egnet til å bygge verktøy -, høyttalerkasser etc. Beskytter hjørner og kanter.


For oppheng av bilder etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg