mandag 28. mai 2018

Jula hekksaks

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Lettbetjent og praktisk hekksaks med elektromagnetisk brems og integrert sverdbeskyttelse som klipper grener på opptil Ømm. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Batteridrevet hekksaks med langt sverd som gir en god rekkevidde og rask avvirking. Det roterbare håndtaket forenkler klipping av hekkens sider. Kompakt hekksaks med tohåndsbryter og håndbeskyttelse.


Leveres med sverdbeskyttelse. Hekksakshodet kan dreies 90° til høyre og venstre (totalt 180°) og vinkles i.

Effektiv, trådløs hekksaks med ytelse og kapasitet som kan måle seg med flere be. Motoriserte hageredskaper har for lengst gjort sitt inntog i norske hager, og for de som eier en hekk er en elektrisk hekksaks nærmest obligatorisk. Hekksaks med gren-sag med ekstra lang rekkevidde - opp til fire meter.


Saksen vinkles enkelt til 135°, og har fire forskjellige posisjoner. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri! Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen.


En slitesterk og robust hekksaks til mindre hekker og grener. Denne har et kabelstyringsystem for å unngå at kabeltilkoblingen kommer i veien. Sammenlign pris på hekksaks. Vi hjelper deg å velge blant 1varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Få ukens tilbud fra Jula og finn de beste kundeavisene og katalogene fra byggevare- og hageforretninger. Ryobi sin 2volts hekksaks er utstyrt med rør i glassfiber og med en ganske fleksibel teleskopløsning. Hekkesaksen er lett å håndtere og du kan klippe hekken uten.


Viste resultater: Nye maskiner.

Lett og god balanse med sentralt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg