onsdag 30. mai 2018

Lage gressplen

Vi viser deg hvordan du kan anlegge en flott gressplen fra grunnen av. Felleskjøpet har en egenprodusert plenfrøserie kalt SPIRE. En gressplen skal man ha, når man bygger nytt hus eller omdisponerer bruken av hagen.


Men det er flere framgangsmåter, hvilken skal du velge? Det er lurt først å kontrolle om det er vannsig inne på området der plenen skal anlegges eller om det er mye fuktighet der.

Dersom dette er tilfelle bør en. Det første en ofte tenker på er å få anlagt gressplen. Men plenen bør du faktisk vente en stund med. Først bør du bestemme hvor terrasser, gangstier.


Hei, hvordan skal jeg starte og gå fram når jeg skal lage et bed på en allerede etablert gressplen ? Nyanlegg og stell av plen Råd og vink til interesserte hageeiere Av Cand. Gjert-Are Valberg Innhold NYANLEGG AV PLEN. Gressplen - slik lykkes du.

Med et enkelt hagegreip kan du lage hull i plenen og fylle dem med grov sand. Dette gjør at vann fra overflaten kan renne bort,. Bruk heller for lite enn for mye.


Bruker du for mye, svir du plenen, og da må du starte på nytt igjen, ifølge Evenrud. Han anbefaler folk å gjødsle en gang. Rolf, Kongsvinger: Vi har en gressplen sådd med sportsfrø for år siden, ca 6kvm som helt til i år har vært av fin kvalitet. Hard prioritering må til når plassen er relativt liten.


Men virkeligheten svarer ofte ikke til ambisjonene. Allerede etter få uker kan plenen tas i bruk. Her kan du se hvordan du legger det. Hvordan skal jeg anlegge plen, vi gir deg tips om hvordan du får en myk, tett og grønn plen, råd om såing, valg av jor gjødsling og tips om vanning.


Komprimer med valse eller pakk godt samtidig som du avretter med fall. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier.


Sjekk ut gressplen på rull pris. Da vi kjøpte hagen her var jeg sååå desperat etter å endelig få en stor hage at jeg i farten helt glemte gulv, vegger og listverk.

Drømmer du om grønn asfalt? Da er du sikkert en av dem som forsøker å ha plen uten at du behøver å gjøre så mye med den. Noen ganger er hagens beste plass et lunt hjørne, andre ganger ved en storslått utsikt.


Her bygger vi en flott treterrasse, som kan ligge helt fritt i hagen. Jeg har en bratt skråning nedenfor en garasje (alt på tomta mi er stort sett bratt) som jeg tenkter å få sådd gress i. Nå er det stort sett stein som er der. En enkel oversikt over vedlikehold av plen Såtid. Så på tider av året når jordråmen er så god at frøet spirer raskt.


Tidlig om våren eller i august. Kontakt oss for pris på ferdigplen i dag! Jeg velger derfor å lage ganske høye gjerder mot veien i spileverk, altså stående pinner som har et lite mellomrom mellom hverandre. Get without the ads.


Opparbeiding av plen Perøyvind Erlandsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg