fredag 31. august 2018

Svart senker natten seg

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Svart senker Natter seg Jeg likte utdraget fordi det var spennende og skummelt. Det jeg ikke skjønner er hvorfor jentea på coveret til boken er der, det er jo ikke.


Før i tiden var natt til 13. Det var årets mørkeste og farligste.

Det er i dag 1år siden de første elektriske lysene ble tent i Kristiania, 1år siden motstandsmannen Jan Baalsrud ble født og det er dagen. Se på vår terskel står, hvitkledd med lys i hår … Saanktaa Luuciia – Sanktaaa Luciiaaa. Bak historien om den lysende, hvitkledde Lucia skjuler det seg en.


Vår pris 34-(portofritt). Solen har gått sin vei, skyggene truer. Mørkets utvalgte er en serie med barnevennlig grøss og gru. Bøkene er lette å lese og akkurat passe skumle for barn fra 10.


Overraskende spennende, selv om tittelen er morsommere enn serien.

Inn i vårt mørke hus, stiger med tente lys. Valdres Dagens Nyheter - Lussinatten innleder juleperioden, og den kvinnelige vetten Lussi passet på at arbeidet var i rute. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Det er desember og mørkt, og tradisjonen tro har vi Santa Lucia-markering, litt før selveste dagen som er 13.


Se flere bøker fra Aleksander Kirkwood Brown. Men få vet egentlig hva Lucia feiringen innebærer og handler om. Noen tror at det handler om lussekatter, og andre tror at det. Så åpnet døra seg og to Santa Luciaer, Santa Lucia-terner og stjernegutter kom syngende inn. Forventningene var store da det ble helt mørkt i gymsalen.


En ny helg er her, og vi forbereder oss så godt som mulig for å ta i mot dere. Kveld i den forlatte kirken Selvfølgelig er det Giovanny som kommer med idéen. Vi har kjent reiselederen vår lenge nok nå til å ikke bli overrasket. Hell i sukkeret og det tørre sammen med hvetemelet.


Elt deigen godt sammen i en kjøkkenmaskin til deigen blir fast og fin. Sett deigen til heving i min. Denne siden finnes ikke på bokmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg