fredag 24. august 2018

Traktor snøfreser

Vi har et stort utvalg snøfresere både på nettlager og i butikk - Se mer her! Snøfreser til traktor selges fra Kr. Vi har nå traktor snøfreser til salgs fra Finn. Torp Maskin AS selger snøfresere fra Nordtec, som produseres av den finske familiebedriften Veljekset Ala-Talkkari.


Vama 2-trinns snøfreser er fresere med stor kapasitet, solid bygget og med et tiltalende design.

Med denne håndterer du snøen bare en gang,. Ganske tungdrevet tatt i betraktning. Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning.


Se hvilken snøfreser som ble best i. Ved kjøp av snøfreser er det mange faktorer som må tas hensyn til. Her finner du Felleskjøpets guide for valg av snøfreser og et rikt utvalg av fresere fra. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Vurderer ny snøfres til vinteren igjen.

Ser litt påTokvam 2hsa og Duun vf 23 det jeg lurer på er om noen har erfaring med disse og hva dere anbefaler. Anbefales for deg med en mindre traktor , og behov for en to-trinns fres av høy kvalitet. En prisgunstig løsning, uten at vi har latt det gå ut over kvalitet. CUB CADET 5HD SWE SNØFRESER Her kommer den nye generasjonen snøfresere.


Mer robuste, økt kapasitet. Etter nok en lang, kald og snørik vinter så er jeg drittlei. Bruker over timer på å måke veien og gårdsplassen med ATV og liten freser.


Er traktoren for svak så er det bedre å ha direktedrevet vifte,. Byggekvaliteten og holdbarheten var god på denne, men den var elendig som snøfreser. Har tilhenger, lyd og lys.


Men jeg bruker ATV og skjær. Hørte at man måtte ha maskinførerbevis for å kjøre traktor med snøfreser (generelt redskap som går på kraftuttak), og pallegaffel på frontlaster. Maskin Importøren AS tilbyr snøfresere til alle typer slåmaskiner og tohjulstraktorer. De sørger for enestående rydding av snø. Her kan du velge mellom Frontridere - hvor klippeaggregatet er montert foran eller Traktorer - hvor klippeaggregatet er under maskinen.


Hva slags snøfreser trenger du?

Ofte våt og tung, eller stort sett lett og pudderaktig? Smal eller bred innkjørsel? Stor eller liten gårdsplass?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg