onsdag 29. august 2018

Vinskap jula

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Stort vinskap med plass til maksimalt store vinflasker. Innsiden av vinskapet er opplyst og har to temperatursoner der temperaturen kan justeres henholdsvis 7°C.


Stillegående vinskap som har plass til maksimalt åtte store vinflasker på sine to hylleplater. Temptech har et stort sortiment vinskap med over ulike modeller i alle størrelser og prisklasser! Vi har vinskap for innbygging, for full integrering i kjøkkenet. Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Finn ditt vinkjøler hos oss!


Plassering: Garasje og andre uteområder er ikke riktig sted for et vinskap. Kjøkkenet er et naturlig ste men da bør du huske på at det er stor. Elegant stort elektrisk vinskap med plass til hele flasker. Termoelektrisk kjøling som gir meget lavt støynivå. EuroCave Compact serien er designet med tanke på integrering i kjøkken Elektronisk temperaturstyring Twin Process System for konstante.


Velkommen til Temptech - Nordens største leverandør av vinskap. I tillegg til vinskap og kjøleskap omfatter vårt produktutvalgt også utstyr og tilbehør til. Sandstrøm vinskap SWC6B13E - En elegant løsning for alle vinelskere. Cave 1er et frittstående vinskap med lagringskapasitet på ca.


Sjekk priser på vinskap best i test. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp vinskap best i test billig i nettbutikkene. Vinskap med et elegant design som passer i de fleste rom. Skapet har to kjølesoner og plass til flasker.


Vinskap til hele flasker som hjelper deg med perfekt temperatur på vinen. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. Stilrent vinskap med to temperaturområder,. Jula deltar i den nasjonale returordningen RENAS for kasserte elektriske og elektroniske produkter.


Alltid massevis av sterke tilbud på hvitevarer, elektronikk, TV, lyd og datamaskiner! Samme lave pris i butikk som på nett! Vinkylar för hemmet eller kommersiellt bruk från väletablerade märken såsom Climadiff, mQuvée, Severin med flera. Fri frakt, prisgaranti och snabb leverans.


Vinkyl-guide Läs om de olika toppmodellerna Få råd för vad du ska vara uppmärksam på när du köper en vinkyl Läs mer hos Konsumentmagasinet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg