tirsdag 28. august 2018

Vernestøvler motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!

Solide og komfortable vernestøvler med 2J gummiforsterket stålhette samt oljebestandig og sklisikker gummisåle. Bruk av beskyttende sko er grunnlaget for trygt arbeid. Med STIHLs vernestøvler , lærstøvler og arbeidssko er du trygg. Alle våre motorsag -støvler er utstyrt med.


McCulloch CS 35S motorsag. CE-godkjent for bruk med motorsag. Våre vernestøvler og lærstøvler er utstyrt med verneinnlegg som beskytter forsiden. Vernehansker for motorsag.

Drivstoff-, olje- og varmebestandig og utrolig slitesterk bukse med fem materiallag og lav vekt. En ny, lett og effektiv sag for villaeiere, ideell for de som trenger en motorsag som er eksepsjonelt lett å starte og manøvrere. Så at de er dyre skal en ikke se så nøye på bruksområdet er mye større en vernestøvler i gummi.


Selemodell med to sidelommer, og èn lomme med glidelås på frontstykket. Har ren og moderne design. Husqvarna vernebukse sele Classic. Gjerdeapparater Elephant 230V;.


Bruk av motorsag krever også at du mestrer enkelt vedlikehold. Før du starter opp skal du alltid sjekke at saga er klar til bruk. For å kunne arbeide med motorsag så trygt og sikkert som mulig, må du bruke forskriftsmessig bekledning og utrustning. Klærne skal være hensiktsmessige og ikke.


Kvalitetsvarer fra kjente merker. Jeg har en hytte i skogen, ved sjøen, og har i alle år gått rundt og gjort alt mulig i vanlige sjøstøvler. Motorsag cc - sverd Pr. Balansere på svaberg, bruke motorsag i skogen, klippe. Forsterket over ståltåhetten og rundt sålen for bedre motstand mot slitasje.


Olje og kjemibestandig gummisole.

Meget god passform og tresåle for bedre isolasjon. Hvert år blir mange skadet eller omkommer under arbeid med motorsag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg