onsdag 9. juli 2014

Årsaker til anoreksi

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Spiseforstyrrelser er et ytre tegn på en indre følelse. Matinntaket hos en person med spiseforstyrrelser. Bulimi og anoreksi er kjente spiseforstyrrelser.


En årsak kan være et ønske om å dramatisere disse vanskelige.

Ved enhver mistanke om anoreksi , bør man overtale personen til å ta kontakt med lege. For første gang er det funnet en genvariant som viser at anoreksi også kan ha metabolske årsaker , ikke bare psykiske. Det viser også til at det er en høy samsykelighet mellom spiseforstyrrelser og selvskading,.


Anorexia nevrosa ( anoreksi ). I dag er det økt forståelse for at spiseforstyrrelser har sammensatte årsaker. En intens frykt for å gå opp i vekt. Dette gjelder selv om man er undervektig.


Imidlerti forskning innenfor medisinske og psykologiske felt fortsetter å utforske mulige årsaker. Stress eller depresjon kan også være grunn til å utvikle anoreksi.

I noen yrker, kan du ringe en yrkessykdom anoreksi. På denne tiden, ingen bestemt årsak til anorexia nervosa er fastsatt. Den er tidligere funnet ved sykdommer som. Hva er årsakene til anoreksi hos menn? Både arv og miljø bidreg til anoreksi , men det har fram til no ikkje vore kjent kva genetiske risikofaktorar som kan vere årsaker ligg til grunn for sjukdommen.


Derfor er det viktig at du søker. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Det har vært mange studier gjort på utbruddet av anoreksi.


Hvorfor noen utvikler en spiseforstyrrelse? Andre årsaker er kulturen og miljøet rundt personen. Det er fortsatt svært vanskelig å. Utseende til en person med anoreksi som har holdt på lenge er at huden blir gul, tørr og gammel,. Personer med anoreksi har ofte intens frykt for å legge på seg,. Vitenskapsmenn er usikre på hva som forårsaker anoreksi , men man ser ofte på en kombinasjon av sosiale, psykiske og biologiske faktorer.


En person som kan diagnostiseres med anoreksi ,. Den omfatter ofte sammensatte årsaker til spisevegring, og til tross for at pasienten er underernært. Typisk for mange med anoreksi er at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg