torsdag 24. juli 2014

Vedkløyver jernia

Vi har alle typer vedkløyvere, se vårt sortiment på våre nettsider! Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! VEDKLØYVER 37CM 4T DOVRE Vedkløver 37cm Dovre tonn. Understell til vedkløyver 4-tonn. Enkel å montere, og gir riktig arbeidshøyde ved kløyving slik at arbeidet går lettere.


Hos oss får du motorsag, øks og vedkløyver.

Og for deg som liker å ha hagen i orden har vi hageredskapene for deg, du finner alt fra motorsag til trillebår. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage. Få hjelp av en effektiv stikksag eller overfreser.


Med et stort utvalg elektroverktøy fra Bosch, finner du garantert det du trenger for å få jobben gjort. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Er det noe vi kan så er det kjøkkenutstyr. Vi har alt fra saltkvern fra Rosendahl, steketermometer eller en praktisk kjøkkenvekt. Vi fører bensin og elektriske, og har rask levering og fri frakt!


Handle på nett - hent i butikk.

En svært anvendelig vedkløyver som passer til de fleste oppgaver. Lett å frakte da kløyverkniven er den bevegelige delen, og kan trekkes inn. Sjekk priser på vedkløyver. Kontaktinformasjon for Jernia Knudsen Risør, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av ulike hageredskaper og hagemaskiner.


Skal du fikse eller bygge noe hjemme? MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk. Trolla Høytrykksvasker 28.


Vedkløyver - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Zanon ZS-Batteridrevet. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Elektrisk vedkløyver for maks tonns trykk. Kløyver vedkubber inntil cm.


Kan monteres på stativ for bedre arbeidshøyde. Ideell til kløyving av peisved med lengder opptil cm. Optimalt arbeid grunnet justertbart understell. Lei av å kløyve opp all veden for hånd?


La vedkløyveren gjøre jobben for deg.

Se det store online utvalget av Utleie av verktøy og maskiner hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg