fredag 11. juli 2014

Tennspole coil

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Handle Coil og tennspole opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Skruvat.


En tennspole , eller coil , er en viktig del av tenningsystemet i en bensinmotor. Coilen har til oppgave ved hjelp av den opphakkede lavspente strøm å levere.

Få din bestilling levert til vår fastpris. Vi tilbyr kvalitet til hyggelige priser! Kjøp Coil og tennspole til din Audi. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Audi på nett.


Norsk nettbutikk for bildeler, bilutstyr og rekvisita. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Coil , induksjonsspole, tennspole , viktig element i bilens tenningsanlegg.

Ferdig montert tennpluggledning. Tennplugghette følger IKKE med. Høy kvalitet og rimelig Tennspole (Ignition Coil ) er tilgjengelig i vår bil online-butikken Topbildeler.


Et bredt utvalg og høy kvalitet av Tennspole. Coil ( Tennspole ) fra BOSCH til SAAB 9-av kvalitet til en lav pris. Tennspolen, coil eller coilen, er en lukket komponent på bensinbiler som lager høyspenning til tennpluggene, som igjen antenner bensindampen inne i sylindertoppen. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg. Les mer om vår bruk av Cookies her.


Spenningstilførsel:Koble av plugg, slå på tenning og mål og gods;skal. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Tennspolen er en likestrøms-transformator som omdanner batterispenningen på eller volt til.


Passar förutom på många av. Søker du etter nye merker for VW TRANSPORTER bildeler? Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Starter lett, men har ikkje kick fordi kickakslingen er utslitt, men følger med ny kickaksling.


Trimmsett og trimmpotte er på.

Högeffekts Tändspole ca Ohm, passar bra till 123-fördelarna, rekommenderas till mycket trimmade motorer. Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet tennspole. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.


Test tennspolen raskt og enkelt med en enkel tennsystemtester Lær hvordan testering av tennspolen kan gjøres raskt og enkelt ved hjelp av en spesiell tennsystemtester. Der står det beskrevet avstand mellom magnet i svinghjul og tennspole. Haugen skrev: Hvordan fungerer egentlig en coil og en fordeler på en bil.


På Maxima V er det en coil på hver tennplugg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg