mandag 21. juli 2014

Mini vaskemaskin med sentrifuge

Vi har noe for alle og enhver. Vær først med det seneste! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn vaskemaskin til hytte. Vaskemaskin med sentrifuge.

Liten vaskemaskin – Levering inkludert i prisen. Multifunktionel mini vaskemaskine til små lejligheder eller studenter! Super velegnet til enkelt husstande og. Med et lite kompakt kombiskap,.


Det kan være greit å ha en vaskemaskin på hytta, spesielt for lange dager i ferieukene. Dette er en mini - vaskemaskin som opereres ved håndkraft. Putt opptil seks plagg i maskinen, og fyll opp halvveis med varmt vann.

Gå til produkter Hent varer i butikk Landsdekkende forhandlernett med 150. Mestic portabel vaskemaskin med sentrifuge. Portabel vaskemaskin beregnet for camping. Enkel og lett flyttbar vaskemaskin spesialberegnet for camping og campinglivet.


Hvem vil vel ikke ha sin egen vaskemaskin på camping? Perfekt for hytter, caravan og båter. Mini vaskemaskine med kg vask og kg centrifugering i hvid billigt fra 1. Fyld vaskemaskinen med vasketøj og. Se best pris for smal og kompakt, toppmatet vaskemaskin.


Har du et lite bad eller kjøkken med begrenset plass, kan en mini vaskemaskin med. W0Installer vaskemaskinen i samsvar med. GASSBLUSS Type brenner TSGMini. Lokket SKAL ALLTID VÆRE LUKKET når vaskemaskinen skal fylles med vann,. Electrolux sine sentrifuger gjør jobben med å minske restfuktigheten i tøyet.


Har testet med mindre klær for å se om det funka, men ingen forskjell. Inkluderer rotor for strips, samt adaptere for og ml rør.

Kjøp rett vaskemaskin med en gang! Jeg tenker uansett å koble et blandebatteri ved vanninntaket slik at vi kan fore vaskemaskinen med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg