torsdag 24. juli 2014

Jula sveiseapparat

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Bærbart 1-faset sveiseapparat for konstruksjons- og reparasjonssveising med 0–mm rutile elektroder. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Egnet til reparasjonssveising i tynnplater, f. Tilbehør til flussveising. Kompakt MIG- sveiseapparat som passer til sveising med flussfylt tråd i ulike typer tynnplate. Strømstyrken er justerbar i to trinn og trådmatingen er trinnløst. Det har innebygd mateverk, justerbar etterbrenningstid.


Prisen har sunket ser jeg For meg var pris viktig. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) og andre sporingsteknologier for å levere tjenestene våre til deg, forbedre ytelsen og funksjonaliteten til. Hvis du skal sveise bil og div.


Legg merke til at det jula selger er c1og 3-fase,. Vi er like ivrige på å levere ESAB-utstyr til deg, som du er på å få tak i det. Derfor selger vi våre produkter til forhandlere som gir deg oppmerksomhet. Sammenlign pris på sveiseapparat. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Alfabetisk A-Å Alfabetisk Å-A Pris lav-høy Pris høy-lav. Har lyst til å prøve meg på sveising så jeg tenkte jeg skulle reise til Jula i morgen og kjøpe meg dette Telwin apparatet.


Kjøper også med en rull med. Er det noen som har erfaring med mig-apperat fra Jula ? Sveiseapparat til salgs fra Kr. Er på jakt etter et lite, mobilt, rimelig, et helt enkelt og greit sveiseapparat.


Som kanskje blir brukt et par ganger i året på div. Det er bare å sjekke akkurat disse sidene som du er inn på nå, og så ser du det vi har av sveiseapparat og tilbehør til dem. Generell bilprat: Sikkert noen her som har litt fornuftig å komme med. På lager Sikkerhet ved sveising.


Til bruk ved hjelpestart, lading og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg