torsdag 16. oktober 2014

Fiskars snørydder mover

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Stort utvalg av Spiker og Stifter. Alle typer - til alle materialer. Fri frakt på kjøp over 4kr.


Sjekk ut fiskars mover snørydder. Snørydderen er sammenleggbar og tar liten plass ved oppbevaring. Sliteskinne i aluminium i front. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Lengde 110cm, Arbeidsbredde.


Skuffen har en sliteskinne i aluminium, og er lagd i robust plast. Mover er også sammenleggbar, noe som gjør. Fiskars Mover snøskuffe er en stor og lett snørydder. Kombinert snørydder og hagetralle. En utmerket snørydder som tar liten plass.


Kan påmonteres hjul slik at den blir en praktisk og allsidig medhjelper i hagen hele året. Stor sammenleggbar snørydder i plast som tar lite plass ved oppbevaring. Spar på energien, og trill den fulle snøskuffen istedet for å skyve den. FISKARS HJULSETT TIL MOVER Hjulsett til å montere på Mover snørydder fra Fiskars. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen.


Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse. Egner seg godt for når store snømengder skal flyttes på en effektiv måte. Stor og god balje med Epoxy-belegg, gjør at våt og tung snø slipper lettere.


For at vi skal kunne vise deg riktig priser, utvalg og lagerstatus, må du velge en butikk. Det gjør du ved å velge fra listen nedenunder eller ved å skrive inn. Snøskuffe Ergolett Classic 855ER 39- per stk Kjøp.


Det finnes også Priser fra butikker. Kjøp fiskars mover billig i nettbutikkene. Sammenlign Snøredskaper side ved side. Ved å påmontere hjul har du et. Stor snørydder i sort plast med sliteskinne i aluminium.


Avalanche Forlengersett m. Når store snømengder skal flyttes på en effektiv og skånsom måte. Forsterket i bakkant med et ekstra sparkestag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg