onsdag 8. oktober 2014

Jula arbeidsbukse

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Behagelig, litt tynnere arbeidsbukse med sidelommer, baklommer, spikerlommer, forsterkede knebeskytterlommer og benlommer med bl. Mulighet for å plassere knebeskyttelsen på to ulike steder. Deilige og smidige bukser i slitesterkt materiale! I tillegg til obligatoriske lommer og festepunkter er det også forsterkninger på knærne og nede på beina.


Lekker og slitesterk gartnerbukse med rosemønstrede detaljer og forsterkede knær med knebeskyttelseslommer. Buksen har glidelås under kneet og kan gjøres om til. Tøff arbeidsbukse med partier forsterket med Cordura-stoff. Ikke vær fornøyd med det nest beste.


Denne stilige buksen fra Bluewear Pro har en litt smalere passform. Kraftig bukse som kommer til å vare i mange arbeidstimer. Med to forlommer, to romslige baklommer, to forsterkede løse spikerlommer, benlomme og knebeskyttelseslommer. Blåkläders arbeidsbukse er en praktisk og fjærlett arbeidsbukse som er laget for arbeid i varmere vær eller innendørs.


Den tørker raskt, har god slitestyrke og. High vis bukser med stretch. Vi vill att människor ska vilja fixa. Superbehagelig bukse i unisex-modell til jobb og fritid.


MASCOT har verdens beste utvalg av slitesterke arbeidsbukser til alle bransjer. Gard Gard Bukse varsel barn 39-Inkl. Stort utvalg, høy kvalitet og markedets beste priser. Leveranse på 3-virkedager!


Her finner du en rekke kjente merker og arbeidsklær av god kvalitet. Les vårt intervju med Björn Ödén. Slitesterk bukse som tåler de tøffeste arbeidsforhold? Ekstremt bekvem og føyelig fritidsbukse. Varehuset Jula har mye nyttig til greie priser for vanlige dødlige.


Av kuppene i den siste katalogen kan en nevne arbeidsbukse i selvlysende stoff til 1kroner. Arbeidsbukse med stretch, dame, rosa. Glidelås i gylf, skjult knapp i midjen, to sidelommer, tommestokklomme, cargo- og mobillomme med skjult id-kortlomme, baklommer, knelommer. Med en brukerorientert produktutvikling arbeider vi med å fremskaffe tidsriktige og komfortable arbeidsklær som er tilpasset markedets krav.


Riktig kled pen og ren, fra innerst til ytterst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg