fredag 24. oktober 2014

Stiftepistol trykkluft

Sjekk ut stiftepistol trykkluft. Solid og trygg tryggluftslange på meter. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo.


Legg til ønskeliste Produktinformasjon. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Leveres i koffert med vernebrille, oljeflaske og nødvendig verktøy.


For bearbeiding av stifter og spikere. Ergonomisk formet, gummiert håndgrep for komfortabelt og lett arbeid. Passer til alle standard stift og spikere.


Velegnet for stifting av plast, papp, dekor, trekking av møbler o. Forside Konstruksjoner og isolering Biltema stiftepistol til smartpanel og tak? Inkluder utgåtte produkter. Bosch Stiftepistol PTK LI (1x3Ah) Minste spikerlengde 4mm, ) 10mm,. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! En spikerpistol er et verktøy der ved hjelp av trykkluft ,gass, elkraftfjederkraft eller gas skyter spiker inn i tre,.


Du må legge til minst produkter for å kunne sammenligne. Dette er det samme som vår spikerpistol på trykkluft , men kompressoren som buldrer med dBA slipper du. Legger du pistolen ned hviler den på tre gummiputer,. Sammenlign priser på Skrumaskin, Spikerpistolen. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser. Ahlsell Produkter Verktøy Trykkluft. Maks trykk er bar, fri avgitt.


Vi vet hvor viktig det er å ha et driftssikkert trykkluft - eller vakuumanlegg, og har derfor bygd opp en av bransjens beste serviceavdelinger. Kompressorer Slangetromler Trykkluft Trykkluft. En stiftepistol er et verktøy som skyter stifter eller klammer gjennom materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg