torsdag 23. oktober 2014

Mini motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!

Motorsag : cc motorsag med sverd. Mikrosagbruk for motorsag. Her kan man med enkelhet produsere kledning, konstruksjonsvirke, laft og benker. Sagbruket har en kompakt og lett utforming. Robust kjedebeskytter for sikker transport og oppbevaring av din motorsag.


Beskytter både kjedet og brukeren. Vi har elektriske kjedesager i forskjellige prisklasser og til ulike behov. Hvis du leter etter en bensindrevet motorsag for felling av trær så har vi det også.


En motorsag fra Husqvarna er din pålitelige partner uansett hvilke skogbruksutfordringer du står overfor.

Og glem alt om elektriske varianter. For det første er det dårlig med. Når det kommer til felling av trær og å kappe dem opp til ve finnes det ingen alternativer til en motorsag.


De beste motorsagene i denne testen er. Er det noen som har erfaring med Stihl sin elektriske motorsag , om dette lar seg gjøre og om den vil tåle den harde belastningen? Lettbrukt motorsag med totaktsmotor med snorstart, drivstoffpumpe, mykstart, automatisk og justerbar oljepumpe, antivibrasjonssystem, dobbel kjedebrems samt et. Kompakt kW motorsag med opptil lavere drivstofforbruk og opp til lavere utslipp sammenlignet med STIHL 2-taktsmotorer uten 2-MIX teknologi.


Lette og hendige, det er STIHLs motorsager for hjem og fritid. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Lucas Saw Mill er en helt ny måte å sage på.


Man stabiliserer stokken og så starter man på toppen og sager seg nedover. Den er rask og nøyaktig og man bruker. Standard sverd Rollomatic E Mini , art.


Sånn Fungere denne Sagbenk med elektrisk motorsag på hk, elektrisk mating. Mini sagverk som passer opp til motorsag ! Kjedesag på batteri er på rask fremmarsj i takt med at batteriene blir både lettere og kraftigere. Og det er ingen grunn til å rynke på nesen av dem.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg