onsdag 29. oktober 2014

Skruer til leca

Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk!

Ved å logge deg inn får du tilgang til dine tidligere ordre,. ESSVE Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. Den er utviklet for det nordiske.


Greien med Leca er at det er jævla kjapt og greit og bygge me. Når du drar til bolten knuser glasset og bolten limes fast i hullet. Det er forskjell på skruer og skruer ! I produktkategorien skruer har ESSVE over 9produkter.


Vi har allroundskruer, gipskruer, list- og sokkelskruer, skruer til.

Skruer , kroker, spiker og stifter klarer de fleste å ordne med uten store problemer. Skal man feste lektere til en murvegg er spikerplugger,. De brukes direkte i materialer som betong, lettbetong, murstein og leca uten behov for plugg. Begrens søket med: Begrens søket med. Opp til dager åpent kjøp.


Noen her som har etterisolert. For å lykkes med tredekke eller treterrasse er det alfa og omega at du velger riktige skruer. Valg av skruer til bjelke mot betongvegg for. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca.


Prøv gjerne innfestingsguiden på som gir deg tips om. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Denne gang tipser Otto oss om hvordan vi skal få skruene til å sitte i Leca -mur, og hvordan vi kan sjekke at wateret er i water. Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt.


Skal montere en heis til takboks i garasjen. Taket er av leca byggeplank. Takboksheisen består av små braketter med trinser som skal skrues til taket.


MAXBO har spiker, skruer og festemidler finnes i svært mange typer og dimensjoner. Skruer med innvendig sekskant.

Kjøp på nett eller i butikk. Vi sender ikke restordre til midlertidige adresser da vi ikke vet nøyaktig leveringstidspunkt og om kundene våre. MAXBO har et bredt utvalg av skruer som gipsskruer, treskruer, terrasseskruer med mer.


Det stilles i dag krav til skruer som skal brukes til bærende. Leca er for eksempel veldig porøst og krever skruer med stor avstand mellom. ESSVE er markedsledende i Norden på innfestningsløsninger til bygg- og verkstedsindustrien.


Vi har skruene, innfestningene og verktøyet du trenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg