tirsdag 25. november 2014

Hitachi sirkelsag

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Laveste Pris i Norske NettButikker?

En lett og kompakt sirkelsag med høy kuttekapasitet. Bredt utvalg og gode priser. Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen.


Hitachi Power Tools Norway AS. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Sagen har elektronisk motorbrems for. Eget servicesenter for alle varer. Se video fra vår test av vannløselig maling.


Grepet er gummibelagt og ergonomisk.

Sirkelsagen er det el-verktøyet som flest har i hjemmet. Du bruker den til å lage rette snitt, og kan. Søk etter sirkelsag på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på sirkelsag fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Leveres med sirkelsagbla parallellanlegg og nøkkel. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Ergonomisk gummibelagt grep.


Børsteløs motor (gir lenger driftstid mellom hver lading). Slide batterifeste som gir vesentlig. Praktisk styreskinne i aluminium som forenkler saging med sirkelsag og gjør at du sager rett. Enkelt å feste sagen på glideplaten.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. En liten sirkelsag med ledning er praktisk til mange sageoppgaver i hjemmet. Fordi det er stor forskjell på dem, særlig i pris, har vi testet åtte populære.


Maks skjæredybde ved 45° - mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg