fredag 14. november 2014

Moment hjulbolter tabell

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Moment - og forspenningstabeller,. Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Men det stemmer for Ti tabellen under som jeg fant i mellomtiden. Men da snakker vi vel om tørre bolter?


I alle fall mye med uoriginale bolter. Våren er kommet og mange bytter til sommerhjulene i disse dager. Da er det svært viktig at hjulmuttrene blir tiltrukket med rett moment. Har man trukket til med for lite moment , løsner hjulboltene.


Mekaniker Tomasz Rybwa hos Møller Bil Romerike har lang erfaring med hjulbolter. Er hjulet ditt festet med hjulbolter , kan du fortsette å kjøre med kun inntil du får montert den siste. I bokji til Audi stend det at hjulboltane skal.


Det var ikke med noen oversikt om åssen moment på. Har lest 100Nm på hjulbolter. Ein idé kan være å bruke moment ein gang,. Jeg er vant med å dra til Mhjulbolter , men har funnet ut at Fhar gått over til M14. Dette kan være greit å ta med i vurderingen når man kjøper uoriginale.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Kjøpte en rimelig, luftdreven Atlas Copco muttertrekker på ebay, funker fint på hjulbolter men sliter avogtil på støre ting. Bruker Biltema sin alupasta på.


Planlegger å handle meg moment staver til montering av dekk med muttertrekker, men hvilket moment er annbefalt ? Pleier dette å være noe lunde likt på de fleste. Logg inn for å følge dette. VG Nett) I fjor måtte NAF assistere bilister med løse hjulbolter. Men enda hyppigere – og like.


Det er snakk om stålfelger. Vi sjekker en tabell og stiller inn. Sjekk instruksjonsboka for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg